Ωρολόγιο Πρόγραμμα ΕΣΠΕΡΙΝΟΥ ΕΠΑΛ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ 2020-21  

Παρακαλούνται οι μαθητές που εχουν ενταχθεί σε τμήματα Γενικής Παιδείας  να ελέγχουν αν το όνομα τους βρίσκεται στη λίστα του απουσιολογίου του τμήματος που παρακολουθούν.

Ακολουθεί το ωρολόγιο πρόγραμμα που θα ισχύσει από τη Δευτέρα 12 Απριλίου 2021

Πρόγραμμα Α΄ Τάξης

Πρόγραμμα Β΄ Τάξης

Πρόγραμμα Γ΄ Τάξης

   

Ώρα Ελλάδας  

   
   

Επισκέπτες  

3137540
Σήμερα2604
Χθες3659
Εβδομάδα2604
Μήνας62725
Συνολικά από 1/10/2012 ημερομηνία ανάρτησης της ιστοσελίδας μας3137540
Logged In Users Online
-
   

Ημερολόγιο  

«  Απρίλιος 2021  »
ΔΤΤΠΠΣΚ
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
   

Οδηγός WEBEX για μαθητές  

 

   

H Ip σας είναι:  

3.238.206.122
   

Ενημέρωση για τα self test

Λεπτομέρειες

Σας ενημερώνουμε ότι τα διαγνωστικά τεστ για τον κορωνοϊό θα τα παραλάβουμε την Δευτέρα 12/4/2021. Κατόπιν τούτου και με δεδομένο ότι σύμφωνα με τις οδηγίες του Υπουργείου Παιδείας:

Α. Κανένας μαθητής που δεν έχει κάνει το τεστ δεν μπορεί να παρακολουθήσει το μάθημα διαζώσης

Β. Ο αυτοδιαγνωστικός έλεγχος πρέπει να γίνεται στο σπίτι

Γ. Αναγνωρίζοντας την αδυναμία της παραλαβής των τεστ από τους εργαζομένους μαθητες μας τις πρωινές ώρες της Δευτέρας

Εάν και εφόσον παραλάβουμε τα τεστ μέχρι της 10:00 π.μ. της Δευτέρας οποίος-α μπορεί να προσέλθει να το παραλάβει μέχρι της 12:00 το μεσημέρι το πρωί αλλιώς θα το παραλάβει το απόγευμα της ίδιας μέρας και θα αποχωρήσει δικαιολογημένα για την εφαρμογή του στο σπίτι του. Επομένως την Δευτέρα 10/4 το σχολειο θα υπολειτουργήσει κυρίως για την παροχή των τεστ στους μαθητες μας. Όσοι βέβαια το έχουν κάνει και έχουν συμπληρώσει την σχετική δήλωση μπορούν να προσέλθουν κανονικά για μάθημα. Από την Τρίτη το σχολειο θα λειτουργήσει κανονικά με την γνωστή διαδικασία της επίδειξης της δήλωσης του τεστ από τους μαθητες στους εκπαιδευτικούς. Υπενθυμίζεται ότι κανείς μαθητής δεν θα μπορεί να συμμετάσχει στην διαζώσης διδασκαλία αν δεν έχει κάνει την διαδικασία του τεστ τις ημέρες που προβλέπεται και δεν έχει συμπληρώσει την σχετική δήλωση στην την ηλεκτρονική πλατφόρμα self-testing.gov.gr. Εκτός από το πρώτο τεστ που θα παραληφθεί  την Δευτέρα απο το σχολείο, όπως έχει πάλι ανακοινωθεί από το Υπουργείο, τα υπόλοιπα τεστ θα μπορούν όλοι να τα προμηθεύονται πλέον  από τα φαρμακεία.

12/4/2021 Επανέναρξη της διαζώσης εκπαίδευσης.

Λεπτομέρειες

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Όπως ανακοινώθηκε πριν λίγο από το Υπουργείο στα εσπερινά λύκεια όλης της επικράτειας προβλέφθηκε για το πρώτο τεστ η απευθείας διανομή τους στα σχολεία. Τα τεστ θα βρίσκονται στα σχολεία έως το Σάββατο 10/4, και θα τα προμηθευτούν οι μαθητές από τις σχολικές μονάδες εντός του Σαββατοκύριακου, ακολουθώντας τις οδηγίες των Διευθυντών των σχολικών μονάδων. Οπότε παρακαλούμε τους μαθητές μας να παρακολουθούν τις ανακοινώσεις της ιστοσελίδας μας για όποια νέα ανακοίνωση όταν παραλάβουμε τα self test.

......................................................................

Σχετικά με την διαδικασία που απαιτείται από την Δευτέρα 12/4/2021 να εφαρμόζουν μαθητές και καθηγητές προκυμμένου να συμμετέχουν στην εκπαιδευτική διαδικασία ανακοινώθηκαν απο το Υπουργείο Παιδείας τα παρακάτω που θα πρέπει να εφαρμόζουν αφού παραλάβουν τα τεστ από φαρμακείο με την επίδειξη του ΑΜΚΑ τους (επιπλέον για τους ενήλικες μαθητες μας χρειάζεται βεβαίωση φοίτησης την οποία τους την εχουμε αποστείλει ήδη με email )

Οι μαθητές/οι εκπαιδευτικοί θα κάνουν τα self-tests στο σπίτι τους. Συστήνεται το τεστ να γίνεται το ίδιο πρωί ή το προηγούμενο βράδυ. Άρα το πρώτο τεστ θα μπορεί να γίνει την Κυριακή το βράδυ ή την Δευτέρα το πρωί.

Γονείς, μαθητές και εκπαιδευτικοί θα δηλώνουν το αποτέλεσμα του self-test μέσω της πλατφόρμας https://self-testing.gov.gr/, στην οποία θα εισέρχονται με τους κωδικούς taxisnet, καταχωρώντας συγκεκριμένα στοιχεία, όπως πατρώνυμο, μητρώνυμο, ΑΜΚΑ και το αποτέλεσμα του self-test.

Αν το self-test είναι αρνητικό:

Για τους μαθητές, θα εκδίδεται σχολική κάρτα μέσω της πλατφόρμας https://self-testing.gov.gr/. Οι μαθητές θα φέρουν τη σχολική κάρτα μαζί τους όλη την εβδομάδα και θα την επιδεικνύουν στους εκπαιδευτικούς την πρώτη ώρα της Δευτέρας και της Πέμπτης. Σε περίπτωση που οι μαθητές δεν προσέλθουν την Δευτέρα η την Πέμπτη στο σχολείο θα πρεπει να κάνουν την αναφερομενη παραπανω διαδικασία την πρώτη μερα που θα επανέλθουν στο σχολειο.

Για τους εκπαιδευτικούς, θα εκδίδεται η δήλωση αρνητικού αποτελέσματος μέσω της πλατφόρμας https://self-testing.gov.gr/.

Αν το self-test είναι θετικό:

Θα εκδίδεται δήλωση θετικού αποτελέσματος μέσω της πλατφόρμας self-testing.gov.gr για τη διενέργεια δωρεάν επαναληπτικού rapid test σε δημόσια δομή. Η λίστα με τις δημόσιες δομές περιλαμβάνεται στην πλατφόρμα https://self-testing.gov.gr/

Αν το επαναληπτικό τεστ είναι θετικό, θα ακολουθείται το πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ. Αν το επαναληπτικό τεστ είναι αρνητικό, οι μαθητές/εκπαιδευτικοί θα λαμβάνουν σχετική βεβαίωση από το σημείο εξέτασης και επιστρέφουν στο σχολείο.

 

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΕΠΑΛ ΕΤΟΥΣ 2021

Λεπτομέρειες

Δήλωση Συμμετοχής Αποφοίτων Παλιότερων Ετών στις Πανελλαδικές 2021

Οι υποψήφιοι (απόφοιτοι παλιότερων ετών) που επιθυμούν να συμμετάσχουν στις πανελλαδικές εξετάσεις ΕΠΑΛ του έτους 2021, θα υποβάλουν την Αίτηση-Δήλωση από τη Δευτέρα 8 Μαρτίου μέχρι και την Τρίτη 30 Μαρτίου 2021 στο ΕΠΑΛ από το οποίο αποφοίτησαν ή στο πλησιέστερο στην κατοικία τους ΕΠΑΛ.

Λόγω της πανδημίας συνίσταται να επικοινωνήσετε ηλεκτρονικά με τον κ. Μιχαλάκη Δημήτρη (email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.), προκειμένου να σας βοηθήσει στη συμπλήρωση της αίτησης, αλλά και να κανονίσετε την ακριβή ημερομηνία που θα έρθετε στο σχολείο για να την ολοκληρώσετε.

Ειδικότερα, οι απόφοιτοι προηγούμενων ετών μπορούν να διεκδικήσουν:

α) το κοινό ειδικό ποσοστό θέσεων των Ημερησίων ΕΠΑΛ σε σχολές/τμήματα της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης (συμπεριλαμβανομένων των σχολών : ΑΣΠΑΙΤΕ, ΑΣΤΕ, Ανώτερες Στρατιωτικές Σχολές Υπαξιωματικών (ΑΣΣΥ), Σχολή Αστυφυλάκων, Σχολή Πυροσβεστών, Σχολή Δοκίμων Λιμενοφυλάκων και Ακαδημίες Εμπορικού Ναυτικού)

β) το ειδικό ποσοστό θέσεων 1% επιπλέον του αριθμού εισακτέων σε σχολές/τμήματα της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης (συμπεριλαμβανομένων των σχολών: ΑΣΠΑΙΤΕ, ΑΣΤΕ και Ακαδημίες Εμπορικού Ναυτικού).

Εγκύκλιος

Οδηγίες Συμπλήρωσης

Αίτηση - Δήλωση

Προυποθέσεις Κατηγορίας Κοινό Ποσοστό Ημερησίων

Προυποθέσεις Κατηγορίας Ποσοστό 1%

Οριστικοποίηση Δήλωσης Συμμετοχής Μαθητών στις Πανελλαδικές 2021

Οι μαθητές και οι μαθήτριες της τελευταίας τάξης που δηλώσατε το Νοέμβριο ότι επιθυμείτε να συμμετάσχετε στις πανελλαδικές εξετάσεις ΕΠΑΛ του έτους 2021, να προσέλθετε  από τη Δευτέρα 8 Μαρτίου μέχρι και την Τρίτη 30 Μαρτίου 2021 στο σχολείο μας προκειμένου να υπογράψετε την Αίτηση-Δήλωση.

 

 

5/3/2021 Επιστροφή Tablet από τους μαθητες που έχουν αποκτήσει δικό τους μέσον σύνδεσης στο Internet

Λεπτομέρειες

 

3344

Παρακαλούνται αν υπάρχουν  μαθητες μας οι οποίοι ενω έχουν δανειστεί Tablet από το σχολειο με σκοπό την συμμετοχή τους στην online διδασκαλία webex  εν το μεταξύ έχουν αποκτήσει  δικό τους μέσο επικοινωνίας να επιστέψουν το tablet για την διευκόλυνση συμμαθητών τους που το έχουν ανάγκη.

15/2/2021 Αναβολή στην έναρξη της διαζώσης διδασκαλίας λόγω κακών καιρικών συνθηκών.

Λεπτομέρειες

114455

Όπως μας ενημέρωσε η διεύθυνση Β/βαθμιας Λέσβου την Δευτέρα και Τρίτη 15 και 16/2 θα συνεχιστεί η εξ αποστάσεως εκπαίδευση μέσω Webex επειδή οι φυσικοί χώροι των σχολείων θα παραμείνουν κλειστοί λόγω κακών καιρικών συνθηκών. Επίσης ανακοινώνεται οτι την  Τετάρτη 17/2 ημέρα εορτής του πολιούχου Μυτιλήνης Νεομάρτυρος Αγίου Θεοδώρου του Βυζαντίου τα σχολεία της πολης της Μυτιλήνης θα ειναι κλειστά. Την ημέρα αυτή δεν θα γίνει ουτε διαδικτυακή διδασκαλία.

 

 
   

ΕΠΙΛΕΓΩ ΕΠΑΛ  

   

ΕΠΙΛΕΓΩ ΕΣΠΕΡΙΝΟ ΕΠΑΛ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ  

   

ΕΠΙΛΕΓΩ ΕΣΠΕΡΙΝΟ ΕΠΑΛ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ  

   

Συνδεδεμένοι Χρήστες  

Έχουμε 241 επισκέπτες και κανένα μέλος σε σύνδεση

   

Ο καιρός  

   

Γνωμικά-Ρητά  

   
© Διεύθυνση: Στρατή Μυριβήλη 108, Τ.Κ.: 81100 Μυτιλήνη, Τηλέφωνο/Fax: 22510-47721, E-mail: mail@1epal-esp-mytil.les.sch.gr, site designer ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΙΧΑΛΑΚΗΣ ΠΕ19