Ωρολόγιο Πρόγραμμα ΕΣΠΕΡΙΝΟΥ ΕΠΑΛ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ 2018-19  

Το ωρολόγιο πρόγραμμα του σχολείου  μπορείτε να το κατεβάσετε απο τον παρακάτω  υπερσύνδεσμο. Παρακαλούμε τους μαθητές μας  να ενημερώνονται εγκαιρα ειτε στο σχολείο ειτε απο το site μας, σε περίπτωση που απουσιάζουν, για τις αλλαγές που θα υπάρξουν στην πορεία μεχρι την οριστικοποίηση του προγράμματος 

4_ΩΡΟΛΟΓΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 2018-19 ΑΠΟ 29/10/2018 

Orologio 1

 

   

Ώρα Ελλάδας  

   
   

Σύνδεση  

Η δυνατότητα   παρέχεται  μόνο στους εγγεγραμμένους μαθητές του σχολείου μας ή  στους γονείς τους. Ο χρήστης μπορεί να ενημερώνεται για τους βαθμούς,  τις απουσίες του και αλλες χρηστικές πληροφορίες. Επίσης υπάρχει η δυνατότητα  επικοινωνίας των χρηστών με την γραμματεία του σχολειου μέσω γραπτων μηνυμάτων. Παράκληση οσοι στέλνουν μηνυματα μεσω της πλατφορμας να αναφερουν και το email τους ετσι ωστε  να λαμβάνπυν  απάντηση.

Για να συνδεθείτε με την ενημερωτική πλατφόρμα καντε κλικ στην παρακατω εικόνα.

   

Επισκέπτες  

105144
Σήμερα446
Χθες920
Εβδομάδα1366
Μήνας19002
Συνολικά από 1/10/2012 ημερομηνία ανάρτησης της ιστοσελίδας μας1051445
Logged In Users Online
-
   

Συνδεδεμένοι Χρήστες  

Έχουμε 45 επισκέπτες και κανένα μέλος σε σύνδεση

   

Εσπερινό Επαγγελματικό Λύκειο

Λεπτομέρειες

 

 

 

 

 

images01
 

 

 

 

Γενικά:

 

 

 

  • Ελευθερη πρόσβαση σε ολους τους πολίτες ανεξαρτήτως ηλικίας αρκει να εχουν απολυτήριο Γυμνασίου.

 

  • Παροχή  Απολυτηρίου Λυκείου και Πτυχίου Ειδικότητας

 

  • Μειωμένο απογευματινό ωράριο.

 

  • Τετραετής φοίτηση.

 

  • Αυξημένο όριο απουσιών.

 

  • Αναβολή στράτευσης.

 

  • Εξασφάλιση δωρεάν μεταφοράς προς το σχολείο.

 

  • Υποτροφίες στους άριστους μαθητές.

 

  • Ευκολότερη πρόσβαση σε ΑΕΙ και ΤΕΙ λόγο ξεχωριστου ποσοστού εισαγωγής.

 

  • Συμμετοχή σε δραστηριότητες και ευρωπαικά προγράμματα ,εκδρομές κλπ

 

 

images 1

 

Ειδικότερα:

 

 

 

Το Εσπερινό Επαγγελματικό Λύκειο Μυτιλήνης

 

 

 

 αποτελεί μία σημαντική ευκαιρία με άριστες προοπτικές σπουδών και επαγγελματικής σταδιοδρομίας. Απευθύνεται σε εργαζόμενους η ανέργους  πολίτες, ανεξαρτήτως ηλικίας, που επιθυμούν να αποκτήσουν  απολυτήριο λυκείου αλλά και πτυχίο ειδικότητας και να λάβουν άδεια άσκησης επαγγέλματος αλλά και  να έχουν πρόσβαση και συνέχιση των σπουδών τους σε ΑΕΙ και ΤΕΙ.

 

images 2

 

 

Το νομικό πλαίσιο που καθορίζει την λειτουργία του Εσπερινού ΕΠΑ.Λ σε συνδυασμό με την τακτική εξασφάλισης ισότιμης διαχείρισης της μεγάλης γκάμας ηλικιών του μαθητικού δυναμικού εξασφαλίζει ένα περιβάλλον που σέβεται τις μαθησιακές ιδιαιτερότητες των μεγαλυτέρων σε ηλικία χωρίς όμως να υποτιμά τις ανάγκες των νεοτέρων.

 

 

 article-new ehow images a07 gb 58 teach-spanish-elementary-school-students-800x800

 

 

Το απογευματινό μειωμένο ωράριο λειτουργίας (6:00 με 9:30μμ) κάνει δυνατή την παρακολούθηση των μαθημάτων στους εργαζόμενους μαθητές αλλά και δίνει την ευκαιρία στους άνεργους να αποκτήσουν το πτυχίο στην ειδικότητα που ενδιαφέρονται  που θα τους δώσει πρόσβαση στην αγορά εργασίας. Έτσι στο Εσπερινό ΕΠΑΛ τα χρόνια φοίτησης είναι απολύτως  παραγωγικά και αποτελούν κομμάτι της καθημερινότητας των μαθητών μας. Η προηγούμενη αναφορά σε συνδυασμό με την ευκολότερη πρόσβαση των μαθητών μας στα ΑΕΙ και ΤΕΙ (λόγο ξεχωριστού ποσοστού πρόσβασης των αποφοίτων Εσπερινών Λυκείων αλλα και του κατα πολύ μικρότερου αριθμού υποψηφίων) κάνουν ελκυστικότερη την προτίμηση του Εσπερινού ΕΠΑΛ παρότι η φοίτηση σε αυτό  είναι τετραετής, αφού αυτή γίνεται αποδοτικότερη με μηδενικό κόστος για τους μαθητές και τους γονείς τους. 

 

Ready-to-go-to-the-school-coloring-page

 

 

 

 Έτσι αν για τους πολίτες μεγαλύτερης ηλικίας, εργαζόμενους η άνεργους, η επιλογή του Εσπερινού ΕΠΑΛ φαίνεται να αποτελεί μονόδρομο, για τους νεότερους αποτελεί συνειδητή επιλογή επαγγελματικής αποκατάστασης.

 

   

ΕΠΙΛΕΓΩ ΕΠΑΛ  

   

ΕΠΙΛΕΓΩ ΕΣΠΕΡΙΝΟ ΕΠΑΛ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ  

   

ΕΠΙΛΕΓΩ ΕΣΠΕΡΙΝΟ ΕΠΑΛ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ  

   

Ημερολόγιο  

«  Φεβρουάριος 2019  »
ΔΤΤΠΠΣΚ
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728
   

Εορτολόγιο  

   

Ο καιρός  

   

Γνωμικά-Ρητά  

   

H Ip σας είναι:  

54.83.93.85
   
© Διεύθυνση: Στρατή Μυριβήλη 108, Τ.Κ.: 81100 Μυτιλήνη, Τηλέφωνο/Fax: 22510-47721, E-mail: mail@1epal-esp-mytil.les.sch.gr, site designer ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΙΧΑΛΑΚΗΣ ΠΕ19